Menu

Nyheter

Søk

Nyheter

There are no categories in this blog.

Title

NYHETER

Author: Created: 11/8/2012
Ullern Båtforening News
By SuperUser Account on 6/20/2016
 Pumpen er selvbetjent med kortautomat. Dieselen leveres av energi1olje og er ferdig tilsatt smøring for dyser og motor. Kun beste kvalitet fra Sjursøya. Åpningstid for fylling: kl. 05:00 til 24:00.  PS. Oppsynsmann kan ikke kontaktes ad evt feil.   Ring tlf nr som står på pumpen ved feil.                Dagens literpris: kr. 8,77
By SuperUser Account on 6/5/2016

Stengslet som er satt opp er for å hindre gåsa å entre landområdet og gjøre sitt fornødene. Bruk av rampa er som før, men sett opp stengslet etter bruk.

By SuperUser Account on 6/5/2016

Til alle medlemmer ad parkering. Som dere har merket så er det større antall biler som trenger plass. En av grunnene er at kajakk klubben har mistet sine plasser i drammensveien. Vi vil informere om at Karenslyst båtopplagsplass er tilgjengelig P-område. Husk avgift. UBF har parkeringsbevis for salg til medlemmene. Pris på p-beviset er kr. 400,- og gjelder 24h hele sommersesongen. Bestilling gjøres på e-post til vaktsjef Jan Kristiansen. Vi ønsker videre at medlemmenes besøkende bruker Karenslyst i helgene. Minner også på at båthengere har egen parkering på Karenslyst. Vi ønsker ikke at hengere opptar biloppstillingsplassene !

By SuperUser Account on 5/29/2016
Påminnelse om Krav til bruk av Landstrøm i Ullern Båforening. Husk at det ikke er tilatt å bruke Overganger eller Sjøtekabler fra Trepinskontakt på stolpene til vanlige Topins kontakter på Landstrømkablen! Trepinnskontakt skal være montert direkte på Landstrømkabelen. Bruk av ikke tilatt utstyr vil bli fjernet uten varsel. Vh UBF Styre.
By SuperUser Account on 5/20/2016

Det vil bli montert 4 stk. nedfellbare redningstiger langs stambrygga i de fire åpningene mellom brygge 1 og 2, mellom 2 og 3, mellom 3 og 4, og mellom 4 og 5. De blir synlige fra sjøen sammen med opplysnings skilt. Dette gjøres for å ha ytterligere bedre sikkring i havnen om noen faller i sjøen.

By SuperUser Account on 5/10/2016
Et sett spritseilstaker som lå på taket til miljøstasjonen ble borte i løpet av vinteren. Den som vet noe om dette bes ringe tlf. 928 31 623.
By SuperUser Account on 4/30/2016
Havnesjefen Jarle, er i havna fra 15:00 og kan sette igang de som ønsker å komme tidligere.
By SuperUser Account on 4/30/2016
Husk at når dere ikke flytter båten til avtalt tid, setter dere en båtkamerat i knipe som har betalt for plassen fra 1 mai! Det skaper kaos i havna som innvolverer flere båtkamerater og havnesjefen får merarbeide.
By SuperUser Account on 4/25/2016

Dugnaden lø 30/4  !!

ALLE båter fra andre brygger som har leid plass i vinterhavna må flyttes senest 30/4. ALLE vinterpresseninger og stativ skal være fjernet 30/4. Begrunnede avik med vinterhabbiten ,tas opp med havnesjef for godkjenning/avtale via e-post. Båter for sommerhavna har betalt for plass fra 1/5. HUSK at ingen kan ta i bruk tildelt båtplass om det er ubetalte fakturaer tilknyttet medlemmets nummer.

By SuperUser Account on 4/24/2016
Bestilling av adgangsbrikker til båthavna og bomåpner til Karenslyst på e-post....