Menu

Nyheter

Søk

Nyheter

There are no categories in this blog.

Title

NYHETER

Author: Created: 11/8/2012
Ullern Båtforening News
By SuperUser Account on 7/30/2015
Helt tilfeldig har vi i dag etter egen innsats fått vite at kommunen stenger gml innkjøring til parkeringen og åpner ny rett opp for porten mot søppelcontaineren fra mandag 3 august. De sperrer også deler av grøntanlegget. Vi må da krysse P-asfalten vår, for å parkere på grøntanlegget mellom deres gjerde og sjøen. Dette gjøres for å ferdigstille sykkelstien mot Skøyen. Derfor må vi endre litt på P- oppstillings systemet vårt. Vi prøver å endre det i morgen fredag om det ikke er for mange biler som hindrer oss. Vi vil med dette få en del mindre plasser å bruke.
By SuperUser Account on 6/17/2015

Det er viktig at du har din egen brikke til havnen. Dersom du har/har hatt feil brikke kan den være slettet eller du blir ikke godskrevet vakt i havnen

By SuperUser Account on 5/29/2015
I går kveld oppdaget nattvakta et forsøk på å stjele en båt fra havna. Uvedkommende har tatt seg inn ,eller fått tilgang til havna. Vi oppfordrer igjen alle medlemmene til å ikke slippe inn uvedkommende som prøver å utnytte oss med å si de skal til et medlem i havna. Ei heller sett opp porten mens dere tømmer bilen for bagage som skal til båten. Se gjerne også etter avik hos nabobåtene og rapporter til oss.                                          Vh UBF styret v/Havnesjefen.
By SuperUser Account on 5/25/2015
Synes du det er vanskelig å parkere når du skal bruke båten? Her er løsningen på fine dager eller i ferien.
By SuperUser Account on 5/22/2015

Det arrangeres dugnad på Karenslyst båtopplag tirsdag 26 mai kl 17:00.

Dette er en fin anledning for deg som ikke rakk dugnaden i havnen tidligere i vår. Vi trenger bare å stille med to stykker, så først til mølla...

By SuperUser Account on 5/18/2015
på "Min Side" finner du nå referatet fra årets generalforsamling
By SuperUser Account on 5/16/2015

VI HAR TRØBBEL MED JORDFEIL PÅ DET ELEKTRISKE ANLEGGET VÅRT.

ELEKTRIKKER`N HAR FUNNET EN FEIL PÅ EN KURS HVOR KABEL ER SKADET. DENNE KABELEN ER NÅ KOBLET UT OG BELASTNING ER FORELØPIG FLYTTET TIL DE ANDRE TILFØRSLENE. DETTE BETYR AT VI HAR MINDRE STRØM TIL VÆR BÅT. OPPFORDRER ALLE TIL Å VÆRE FORSIKTIG MED FORBRUKET. DEFEKT KABEL OG FEIL VIL BLI REPARERT OVER HELGEN. VH HAVNESJEFEN.

By SuperUser Account on 5/16/2015
Det har nylig vært tyveri fra en båt i båthavna og det slippes fortsatt inn uvedkommende på området. Høysesong, hva gjør vi?
By SuperUser Account on 5/4/2015

 OBLAT-SYTEMET PÅ BÅTENE VÅRE ER TATT VEKK , OG ERSTATTES AV BÅTENS REGISTRERINGSNUMMER OG MEDLEMSNUMMERET SOM ER EIERS REFERANSE HERETTER. 

ULLERN BÅTFORENING har inngått en avtale med Redningsselskapet . Avtalen gir våre medlemmer trygghet for at Redningsskøyter lett kan identifisere våre båter enten vi er i hjemhavn, på sjøen eller i fremmed havn/utehavn. Politi, Brann, Ambulansebåter og Luftambulanse er jo også tilkoblet Redningsselskapet. UBF`s vedtekter krever registrering i Småbåtregistret for å få havneplass. Det er fremdeles noen som ikke har dette ordnet, så vi ber om at det blir gjort. Husk også å legge inn   reg.nummeret på "min side" = båtopplysninger. 

By SuperUser Account on 4/27/2015
ALLE SOM HAR LEID BOBLEPLASS MÅ OG SKAL FLYTTE SEG TIL SOMMERPLASSEN SENEST 30/4.   ALLE VINTER-PRESSENNINGER SKAL VÆRE DEMONTERT 1/5 !!