Menu

Nyheter

Søk

Arkiv

Nyheter

There are no categories in this blog.

Title

NYHETER

Author: Created: 11/8/2012
Ullern Båtforening News
By SuperUser Account on 2/13/2015

Fristen for bestilling av sommerplass er nå utløpt.

By SuperUser Account on 2/4/2015
Det er tid for å sørge for at alle fakturaer fra foreningen er betalt. Vennligst sjekk på "Min side" at du ikke har ubetalte fakturaer liggende. Bruk KID ved betaling for å sikre korrekt registrering. Det forutsettes at alle fakturaer fra foreningen er betalt før det kan bestilles plass for sommerhavn.
By SuperUser Account on 1/18/2015

Saker som ønskes behandlet på generalforsamling må formuleres skriftlig som forslag og være styret i hende senest en måned før generalforsamlingen. (senest 17. februar). Forslag sendes til styrets formann, Morten Mejlænder-Larsen

Forslag til kandidater for tillitsverv må være skriftlig og være valgkomiteen i hende senest en måned før generalforsamlingen, jfr. §10 (senest 17. februar) Forslag til valgkomiteeen sendes valgkomiteens formann, Harald Jøranlid.
By SuperUser Account on 11/1/2014
DET ER IKKE VANSKELIG Å VÆRE MOTIVERT TIL HANDLING , NÅR DU HAR SÅ FLOTTE MEDLEMMER SOM STILLER OPP I ALL SLAGS VÆR! TAKK TIL ALLE SOM KUNNE STILLE OPP Å GJØRE HAVNA VÅR VINTERKLAR !! MVH: UBF STYRET V/ HAVNESJEF JARLE!
By SuperUser Account on 11/1/2014
ALLE LANDSTRØMKABLER SKAL HA MINIMUM 3X2,5 KVADRAT TVERRSNITT PR LEDER I KABLEN. OM IKKE DISSE KRAV FØLGES KAN DU VÆRE ÅRSAK TIL AT DINE BÅTVENNER BLIR UTEN STRØM OG VARME I BÅTEN. KRAV TIL STRØMKABEL ER VIKTIG I FOREBYGGING MOT BRANN. !! LA OSS HA EN TRYGG VINTER UTEN BÅT TRØBBEL !! HAVNESJEF JARLE !!
By SuperUser Account on 10/26/2014
Møt opp og ta din tørn. Ikke la andre gjøre jobben for deg !
By SuperUser Account on 10/24/2014
Se også etter om avik eller mistenkelige tegn på andre båter når dere er på havna. Havnesjefen.
By SuperUser Account on 9/26/2014
HUSK Å TA MED DERE FORTØYNINGENE DERES !!!
By SuperUser Account on 9/25/2014

Skal du på Karenslyst, husk å bestille tidspunkt for opptak innen 29/9 for å være sikker på plass. Etter dette vil ledige plaser fylles opp fortløpende. Tidspunkt for opptak bestiller du fra "Min side".

Husk også at du må ha årets oblat i stybord baug for å bli tatt opp på Karenslyst.