Menu

Nyheter

Søk

Nyheter

There are no categories in this blog.

Title

NYHETER

Author: Created: 11/8/2012
Ullern Båtforening News
By SuperUser Account on 1/18/2015

Saker som ønskes behandlet på generalforsamling må formuleres skriftlig som forslag og være styret i hende senest en måned før generalforsamlingen. (senest 17. februar). Forslag sendes til styrets formann, Morten Mejlænder-Larsen

Forslag til kandidater for tillitsverv må være skriftlig og være valgkomiteen i hende senest en måned før generalforsamlingen, jfr. §10 (senest 17. februar) Forslag til valgkomiteeen sendes valgkomiteens formann, Harald Jøranlid.
By SuperUser Account on 11/1/2014
ALLE LANDSTRØMKABLER SKAL HA MINIMUM 3X2,5 KVADRAT TVERRSNITT PR LEDER I KABLEN. OM IKKE DISSE KRAV FØLGES KAN DU VÆRE ÅRSAK TIL AT DINE BÅTVENNER BLIR UTEN STRØM OG VARME I BÅTEN. KRAV TIL STRØMKABEL ER VIKTIG I FOREBYGGING MOT BRANN. !! LA OSS HA EN TRYGG VINTER UTEN BÅT TRØBBEL !! HAVNESJEF JARLE !!
By SuperUser Account on 11/1/2014
DET ER IKKE VANSKELIG Å VÆRE MOTIVERT TIL HANDLING , NÅR DU HAR SÅ FLOTTE MEDLEMMER SOM STILLER OPP I ALL SLAGS VÆR! TAKK TIL ALLE SOM KUNNE STILLE OPP Å GJØRE HAVNA VÅR VINTERKLAR !! MVH: UBF STYRET V/ HAVNESJEF JARLE!
By SuperUser Account on 10/26/2014
Møt opp og ta din tørn. Ikke la andre gjøre jobben for deg !
By SuperUser Account on 10/24/2014
Se også etter om avik eller mistenkelige tegn på andre båter når dere er på havna. Havnesjefen.
By SuperUser Account on 9/26/2014
HUSK Å TA MED DERE FORTØYNINGENE DERES !!!
By SuperUser Account on 9/25/2014

Skal du på Karenslyst, husk å bestille tidspunkt for opptak innen 29/9 for å være sikker på plass. Etter dette vil ledige plaser fylles opp fortløpende. Tidspunkt for opptak bestiller du fra "Min side".

Husk også at du må ha årets oblat i stybord baug for å bli tatt opp på Karenslyst.

By SuperUser Account on 9/23/2014

"Ugyldige" adgangsbrikker blir deaktivert/slettet

By SuperUser Account on 9/9/2014

For de som er påmeldt til opplag på Karenslyst i vinter, er det nå åpnet for bestilling av tidspunkt for opptak fra "Min side". Velg "Bestill opptak Karenslyst" under funksjoner. Dette åpner kalenderen hvor du legger inn din bestilling.

Husk at du må ha årets oblat i stybord baug for å få opptak på Karenslyst. Alle som har hatt båt i havnen i sommer får utlevert oblat hos oppsynsmann. De som ikke har hatt båt i havnen og allikevel skal opp Karenslyst kan bestille oblat ved å sende en e-post til: xbertho@gmail.com Merk: e-posten må inneholde medlemsnummer.

Merk: foreløpig har Karenslyst åpnet for bestilling frem til 17/10.  Ønsker du opptak senere, vennligst vent til det åpnes for ny periode i kalenderen.

Bestilling av opptakstidspunkt må gjølres innen 29/9. Etter dette havner man i kø med alle andre og kan ende opp med at det ikke er ledige plasser.