Menu

Nyheter

Søk

Arkiv

Nyheter

There are no categories in this blog.

Title

NYHETER

Author: Created: 11/8/2012
Ullern Båtforening News
By SuperUser Account on 8/25/2013

Søndag 1/9 stenger vi for påmelding til vinterhavn. Har du ennå ikke logget deg inn og valgt hvilken form for vinteropplag du ønsker må du gjøre det NÅ!

De som ikke har meldt seg på og valgt type vinterhavn innen utgangen av lørdag 31/8 kan ikke påregne å komme på land på Karenslyst eller få plass i boblehavnen.

Vennlig hilsen styret.

By SuperUser Account on 8/22/2013

Noen båter mangler fortsatt oblat. Styret har nå montert oblat på alle båtene vi har "funnet" i havnen, men noen mangler fortsatt. Alle oppfordres til å sjekke egen båt neste gang du er i havnen.

Mangler det oblat på din båt kan du få dette utlevert hos oppsynsmannen i åpningstiden til dieselsalget (mandag til fredag kl. 16:00 til 21:00 samt lørdag og søndag kl. 10:00 til 21:00). Oppsynsmann har alle de resterende oblater samt oversikt over hvilke båter som mangler.

Husk! Du må ha oblat for å komme på land på Karenslyst.

Vennlig hilsen styret UBF

By SuperUser Account on 7/29/2013

Vi kan fremdeles glede oss over usedvanlig flott sommervær og fine dager på sjøen, men allikevel nærmer det seg tid for å planlegge for båten kommende vinter. Nytt av året er at påmelding til vinteropplag/vinterhavn skjer via UBF-hjemmside. Alle medlemmer som ønsker vinteropplag, enten i boblehavn eller på Karenslyst, MÅ melde inn dette fra hjemmesiden i perioden 1. til 31. august.

  

By SuperUser Account on 7/14/2013

For 2013 innføres nye oblater for alle båter i havnen. Oblatene inneholder mer informasjon enn tidligere (medlemsnummer, plassnummer, båt og registreringsnummer) og vil gi foreningen bedre kontroll med at registrerte båter ligger på riktig plass. Styret organiserer montering av oblatene på alle båter og arbeidet med dette starter nå. Oblatene plasseres i styrbord baug ved fenderlist.


 

By SuperUser Account on 6/20/2013

Styret ønsker alle medlemmer i Ullern Båtforening en riktig god båtsommer. Vi håper at alle nå har gjort seg kjent med vårt nye system og bruker hjemmesiden til å hente all nødvendig informasjon.

Husk at du fra "min side" også kan sende e-post direkte til det enkelte styremedlem.

Vennlig hilsen styret.


By SuperUser Account on 6/3/2013
Noen "roter" i havneområdet andre rydder - alle må betale
By SuperUser Account on 5/10/2013
Jollestativet og sykkelstativet på landområdet brukes som lager for utrangerte joller/sykler m.m. Dette blir nå fjernet.

By SuperUser Account on 5/7/2013
FOR Å FORHINDRE STRØMBRUDD PÅ BRYGGENE!!
By SuperUser Account on 5/3/2013

Ingen båter skal være tildekket med presenning etter at sommerhavnen er åpnet. Ta hensyn til reglementet og naboen i havnen. Husk at hunder skal føres i bånd på foreningens område!

Havnen skal se ut som en havn og ikke et lager!

Havnesejefen

By SuperUser Account on 4/29/2013

Vi har fått noen spørsmål den siste tiden vedrørende betaling av sesongplassgebyr. Et sesongplassgebyr er noe den som avgir plassen som sesongplass skal betale, nærmere forklaring får du hvis du trykker på "les mer".