NYHETER

Parkering ved båthavna

May 28

Skrevet av:
5/28/2018  RssIcon

Det har vært stor utfart fra båthavna de siste dagene, noe alle bilene på plassen ved klubbhuset har vist. Ikke alle bilene er "våre", men det synliggjør uansett et betydelig parkeringsbehov.

UBF vil henstille til våre medlemmer å ikke å parkere bortenfor de oppmerkede feltene (avgrenset med plastlenker) da parkeringssituasjonen/-forholdene er litt "kilne". I fjor var Trafikketaten til kommunen og gebyrla noen biler som sto for langt bortover gresset. Det er kjedelig for alle, for UBF da det er "båtfolkets" omdømme som rammes.

 

UBF formidler parkeringskort til kr. 400,- som gir adgang til ubegrenset parkering på Sjølyst/Karenslyst opplagsområde i tidsrommet 01. juni til 31 oktober. Pass på at det er plass for truckene til å hente og komme fram med de båtene som står på plassen. Det er også mulig å betale for kortere angitt tidsrom på parkeringsautomaten ved innkjøringen til området.

 

Styret henstiller til våre medlemmer å benytte denne løsningen spesielt ved lengre fravær slik at det er plass til "dagsturbiler" utenfor porten til UBF.

 

Kort kan bestilles ved epost til jan.kristiansen@hotmail.com.


Tags:
Kategorier:

DieselsalgÅpningstider:

1.Mars til og med 30.November !

Alle dager fra kl. 05:00 til kl. 24:00

Selvbetjent pumpe m/kortautomat.

Det kan kun brukes kort ved betaling.

Ved evt feil må det ringes til tlf.nr. på pumpen.

Oppsynsmann kan ikke kontaktes ad drivstoff.

 

 

Siste nyheter

VIKTIG medlemsinfo
Karenslyst båtopplag

Facebook