Menu

Nyheter

Søk

Nyheter

There are no categories in this blog.

Title

NYHETER

Vil vi dette...?

Jul 22

Skrevet av:
7/22/2017  RssIcon

1. Det er fortsatt noen få av oss som ikke evner å fjerne eget søppel, dvs. de legger for eksempel elektrisk søppel i eller ved siden av containeren. Da skjer det ett av to: 1) Elektrisk søppel blir oppdaget ved tømming av containeren og UBF må betale en "bot" på kr. 1 500,-, 2) det blir oppdaget ved avhenting av containeren og lagt igjen. og noen andre (jeg, du?)  må ta det med de 500 metrene til for eksempel Elkjøp Skøyen.

2. Traller som settes utenfor gjerdet blir borte. Vi har fine traller, andre ønsker dem, ta vare på dem - trill de tilbake.

3. Trafikketaten kontrollerte parkeringen vår på sist fredag. En bil som sto bortenfor siste "sperring" fikk advarsel - neste gang blir det skrevet gebyr. UBF har parkeringskort (kr. 400,-) slik at vi kan stå på Sjølyst/Karenslyst uten ytterligere betaling i båtsesongen (se tidligere melding). Parkeringskort kan bestilles ved epost til meg - jan.kristiansen@hotmail.com. Det er ikke bare våre medlemmer som "villparkerer", men vi kan feie for egen dør.

Ha en fortreffelig båtsommer videre.

Jan Kristiansen

Vaktsjef