Menu

Nyheter

Søk

Nyheter

There are no categories in this blog.

Title

NYHETER

Adgangsbrikker til båthavnen

May 18

Skrevet av:
5/18/2017  RssIcon

Vi oppdaterer fra tid til annen opplysningene i adgangs systemet (adgangsbrikkene) mot medlemsregisteret. Da blir uoverensstemmelser og feil rettet opp. Denne gjennomgangen har tidligere medført problemer for oss så vel som for enkelte av dere, noe vi beklager sterkt. Det er imidlertid viktig at det kun er medlemmer som har tilgang til havnen og fasilitetene der så vi håper på forståelse og vil gjøre ulempene minst mulig.

Ved siste gjennomgang ble det oppdaget at et antall brikker hadde "vært ute av systemet" i en tid, dvs. ikke synlige for meg. Den som ønsker en nærmere forklaring på det må gjerne ta kontakt med meg. Uansett, jeg ber om forståelse for at jeg må rydde opp uansett årsaker og/eller syndebukker.

Derfor ber jeg om at dere prøver de brikkene dere har i porten og gir meg beskjed dersom de ikke virker (ta med reserve dersom du har det).

Det er også gjort en rekke andre opprettinger som dere ikke vil merke noe til ut over at færre vil få urettmessig krav om vaktgebyr.

Husk også at dersom du har overtatt en brikke av tidligere medlemmer, familiemedlemmer eller lignende må det meldes fra, i motsatt fall vil de bli slettet.

 

Ha en fortsatt god båtsommer.

Jan Kristiansen

Vaktsjef