Menu

Nyheter

Søk

Nyheter

There are no categories in this blog.

Title

NYHETER

Author: Created: 11/8/2012
Ullern Båtforening News
By SuperUser Account on 6/14/2017
For at alle andre medlemmer ikke skal bli skadelidene av at noen ikke gjør det som forlanges av oss, så gjentar vi nok en gang at det er forbudt å bruke noen form for kabeloverganger eller juksekontakter til landstrømkontakten på bryggene. Fukt skaper jordfeil og strømmavbrudd. Slike kontakter blir fjernet ved misbruk uten varsel. Monter riktig trepinns kontakt rett på landstrømkabelen om dere ønsker å benytte landstrøm, og kabelen skal inneholde minimum 3 x 2,5 kvadrat`s ledere. Strekkavlastere av stål skal ikke benyttes fordi de ødelegger galvaniseringen av bryggeutriggerne. Byttes til gummiavlastere.  Vi opplever nå at noen kaster håndtørkepapir i toilettene med den følge av at det tetter seg. Om dette fortsetter må vi se oss nødt til å fjerne håndtørkepapiret. God båtsommer,vh Styret i UBF
By SuperUser Account on 6/6/2017

Parkeringskort for Sjølyst/Karenslyst er tilgjengelig

By SuperUser Account on 5/18/2017

Det er nå åpnet for bestilling av tid for sommeropptrekk. Vi begynner å sette opp båter 1. juni. Logg deg inn på Min side og velg Sommeropptrekk. Les bruksanvisningen før du begynner på bestillingen.

Slippen

By SuperUser Account on 5/18/2017

Virker din adgangsbrikke til havnen?

By SuperUser Account on 5/13/2017

Husk at dere selv må gå inn på "min side" og sette dere opp på ønsket vakt.

By SuperUser Account on 5/11/2017

I år vil dere kunne bestille sommeropptrekk på samme måte som dere bestiller opptak/utsetting.
Dette vil bli åpnet 19. mai.

Bestilling av sommeropptrekk ved personlig fremmøte på Slippen blir kun onsdag 31.mai kl. 17 – 20.

Slippen

By SuperUser Account on 5/5/2017

STREKKAVLASTERE av stål skal ikke brukes fordi disse ødelegger galvaniseringen på utriggerne.   Til dere som skal utføre treslipearbeider som skaper støv på naboenes båter, har service brygga v/ vaktboden til slikt afbeide. Uansett ta nødvendig hensyn til omkringliggende båter.  HUSK å sette dere på vakt !!God båtsommer. Vh Styret i UBF.

 

By SuperUser Account on 5/2/2017
Se vedlegg
By SuperUser Account on 5/1/2017

Husk at sommerhavna er åpen fra idag 1. mai og det betyr at ingen kan ligge på plass de ikke er tildelt.  Alle som ligger feil må omgående komme seg på plass i egen bås. Pga oppdateringen på brygge 1, har alle der vært på besøk i andre plasser, men skulle nå være tilbake i egen bås. Alle má bidra til at dette ordner seg som varslet tidligere. Vh havnesjef.

By SuperUser Account on 4/27/2017
28/4-kl 20:44, Oppgradering av brygge 1. er ferdig. Alle kan flytte tilbake til sine sommerplasser fra nå. Viktig er også at når dere igjen fortøyer båten, så skal det ikke brukes strekkavlastere av stål. Strekkavlastere av stål koroderer og skader galvaniseringen på bryggeutriggerne. Håper alle kan flytte i løpet av morgendagen, slik at de som har plassene vi har okkupert i oppgraderings perioden kan få lagt seg på sine plasser. Håper å se mange av dere på dugnaden i morgen. vh havnesjef Jarle.