Menu

Nyheter

Søk

Arkiv

Nyheter

There are no categories in this blog.

Title

NYHETER

Author: Created: 11/8/2012
Ullern Båtforening News
By SuperUser Account on 3/27/2015

Dere som har båt liggende på Karenslyst må bestille tid for utsetting  på samme måte som dere bestilte opptak. Dere vil få en SMS når dere kan bestille. Systemet vil åpne kalenderen slik at dere bare får bestilt samme tidspunkt etter båten utenfor. 

Vi åpner for bestilling 7. April

By SuperUser Account on 3/22/2015

For å klargjøre for ny sesong vil det bli foretatt opprydding av landområdet, inkludert fjerning av overvintrede sykler.

 

By SuperUser Account on 3/11/2015
Faktura for sommerhavn 2015 er nå tilgjengelig på "min side". Betalingsfrist 21. mars. Velg "les mer" for informasjon om sommerplass og betaling.
By SuperUser Account on 3/8/2015

Innkalling til den 68. ordinære generalforsamlingen kan du nå finne og laste ned på min side.

Generalforsamlingen arrangeres tirsdag 17. mars kl 19:00 på klubbhuset.

By SuperUser Account on 3/8/2015
FØLG MED DE NESTE DAGENE PÅ DIN SIDE HVOR FAKTURAER FOR SOMMERHAVN LEGGES UT. BETALINGSFRIST BLIR MEDELT OG MÅ OVERHOLDES. GOD BÅTSOMMER, vh UBF.
By SuperUser Account on 2/13/2015

Fristen for bestilling av sommerplass er nå utløpt.

By SuperUser Account on 2/4/2015
Det er tid for å sørge for at alle fakturaer fra foreningen er betalt. Vennligst sjekk på "Min side" at du ikke har ubetalte fakturaer liggende. Bruk KID ved betaling for å sikre korrekt registrering. Det forutsettes at alle fakturaer fra foreningen er betalt før det kan bestilles plass for sommerhavn.
By SuperUser Account on 1/18/2015

Saker som ønskes behandlet på generalforsamling må formuleres skriftlig som forslag og være styret i hende senest en måned før generalforsamlingen. (senest 17. februar). Forslag sendes til styrets formann, Morten Mejlænder-Larsen

Forslag til kandidater for tillitsverv må være skriftlig og være valgkomiteen i hende senest en måned før generalforsamlingen, jfr. §10 (senest 17. februar) Forslag til valgkomiteeen sendes valgkomiteens formann, Harald Jøranlid.
By SuperUser Account on 11/1/2014
DET ER IKKE VANSKELIG Å VÆRE MOTIVERT TIL HANDLING , NÅR DU HAR SÅ FLOTTE MEDLEMMER SOM STILLER OPP I ALL SLAGS VÆR! TAKK TIL ALLE SOM KUNNE STILLE OPP Å GJØRE HAVNA VÅR VINTERKLAR !! MVH: UBF STYRET V/ HAVNESJEF JARLE!